Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки Nike W Air Vapormax 2021 FK Oatmeal/ White-Phantom-Metallic Silver можете да намерите само за 352 BGN. Марка: Nike, Цвят: Бежово, Достъпни размери: 36,36.5,37.5,38,38.5,39,40,40.5,41.

От началната идеята до стартирането на дейността, пътуването е дълго и трънливо, ако искаш нов продукт да се превърне в истински хит. Точно това се случи с Nike Air VaporMax, който буквално увенча нова ера на иновациите в Nike. Дизайнерите не са си поставили лесна цел. Те искаха да ни дадат усещане за „разходка по облаците“. Как бе постигната тази цел? Въздушният блок е модифициран, за да бъде директно свързан с горната част. При стъпване „изпъкналостите“ на подметката потъват във въздушния блок и налягането се увеличава. След това повдигането на крака отново освобождава натиска и отражението е максимално гъвкаво. Футуристичната технология, създадена за бегачи, бързо се разпространи по улиците и моделът Nike VaporMax се превърна в един от най-популярните модели през последните години. Но иновациите от Nike стигат дори по-далеч.

През 2021 г. Nike пусна новият модел Air VaporMax 2021, където поне 40% от теглото на обувката е направено от рециклирани материали. Благодарение на тази екосъобразна инициатива подобрените нишки Flyknit са още по-удобни и още по-приятен за носене. С пришита армировка Swoosh и подметка, изработена от рециклирана пластмаса, нищо няма да ви липсва, а невероятно меката абсорбираща формула от VaporMax отново ще направи живота ти в бетонната джунгла на града малко по-лесен.

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Air Sole – Легендарният омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени света на маратонките. Nike Grind ♻ – е рециклиран материал от цеха на Nike, с помощта на който компанията се стреми към по-ефективна циркулярност на собственото си производство.

Купи от тук с % отстъпка!

0
0,0 rating
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бежово

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!