Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки Wmns Nike Daybreak Light Soft Pink/ Pink Glaze-Venice-White можете да намерите само за 180 BGN. Марка: Nike, Цвят: Розово, Достъпни размери: 35.5,36,36.5,37.5,38,38.5,39,40,40.5,41.

През 2019 г. Nike реши да пресъздаде още един ретро силует с голям потенциал. Маратонките Nike Daybreak, които за пръв път бяха представени в края на 80-те, бяха преработени от дизайнера Jun Takahashi и така се роди сътрудничеството на Nike Daybreak x Undercover. Скоро след това бяха пуснати различни цветове на маратонките Nike Daybreak, които само доказаха, че маратонките са по-добри от всякога. Можеш да ги намериш в Footshop!

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки., Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. Полиуретанова пяна – е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0
0,0 rating
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Розово

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!