Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки adidas Terrex Voyager 21 Vivid Red/ Core Black/ Wild Teal можете да намерите само за 150 BGN. Марка: adidas Performance, Цвят: Шарено, Достъпни размери: 43 1/3,44,44 2/3,45 1/3,46.

Пандемията ни научи да прекарваме повече време сред природата и в планините. Всички сме наясно, че дори и да имат огромно желание, обикновените маратонки не могат да се справят с планинските преходи. Ето защо в adidas си казват, хайде да направим обувки, които да комбинират изключителното удобство и стил на маратонките с функционалността на туристическите обувки. Така се раждат adidas Terrex Voyager 21 – универсални обувки тип маратонки, с прилепваща подметка Traxion за всякакви повърхности. Освен това те са много леки и лесни за съхранение, защото няма да заемат прекалено много място в раницата или багажа и така ще можеш да се впуснеш в преход или бягане, без значение къде се намираш. И както вече сме свикнали да става при adidas, тези обувки тип маратонки се произвеждат в много цветове, които лесно ще съчетаеш с целия си екип за дейности на открито. Избери тези, които най-много хващат окото ти, и се наслаждавай на екскурзията си! 

Система за бързо завързване Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки., Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. Полиуретанова пяна – е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър. Traxion, Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Шарено

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!