Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Converse x Jean-Michel Basquiat Skid Grip Black можете да намерите само за 175 BGN. Марка: Converse, Цвят: Черно, Достъпни размери: 36,37,38,38.5,39,40.5,41,42,42.5.

Може да ти се струва невероятно, но историята на силуета на Skid Grip наистина започва през 1910 г., когато за първи път се появяват маратонки с наименование Converse Circular Vamp Oxford. И да, още от името им става ясно, че много приличат на обувките, тип Oxford. След това те започват да се прераждат по различни начини, като изиграват незаменимата си роля на много тенис кортове и баскетболни игрища. Стъпват обаче и на палубите на кораби или на писти за пързаляне с кънки. Маратонките получават наименованието „Skidgrip“ в началото на 60-те години на миналия век, като препратка към подметките, предназначени за плаване на кораб. Двадесет години по-късно обувката се превръща в посредник между зараждащите се общества на BMX райдърите, скейтбордистите и сърфистите.
Сега се връщат благодарение на сътрудничеството с луксозната марка за улична мода Fear of God. Още в младежките си години, които се въртят основно покрай скейтборда и ВМХ културата, основателят и дизайнер Джеро Лоренцо се влюбва в този силует заради неговата простота и удобство. После на дневен ред идва сътрудничеството с дизайнера Джон Елиът. Ние сме убедени, че това сътрудничество отново възражда модела и той започва да пише новата си история. Какво ще кажеш, ако точно ти си нейният автор?

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!