Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Nike Space Hippie 04 White/ Pure Platinum-White-Summit White можете да намерите само за 289 BGN. Марка: Nike, Цвят: Бяло, Достъпни размери: 40.5,41,42,42.5,43,44,44.5,45,45.5,46.

Продуктовата линия Space Hippie официално стана част от устойчива колекция на Nike през 2020 г. От първата серия, която включваше общо 4 силуета 01, 02, 03 и 04, терминът Nike Space Hippie се превърна в популярна концепция, свързана с думата устойчивост, тъй като се отнасяме до екологично чисти продукти.

Това се дължи главно на рециклираните материали, използвани за маратонките. В отделните модели Nike Space Hippie техният дял варира между 25 и 50 процента. Най-много рециклирани материали се намират в подметката от пяна Nike Crater и горната част от специално модифициран материал Flyknit.

Докато пътуването на Nike с проекта Move To Zero, все още е дълго, проекти като Nike Space Hippie показват, че определено виждаме светло бъдеще.

Текстил – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Crater Foam ♻ – Crater Foam е супер мека и лека пяна в междинната подметка. Направена е с поне 20% рециклирани материали и е една от най-новите технологични нововъведения на Nike. Crater Foam също добави към нарастващата популярност на линията Space Hippie. Nike Grind ♻ – е рециклиран материал от цеха на Nike, с помощта на който компанията се стреми към по-ефективна циркулярност на собственото си производство. The eco-friendly label – Екологичен етикет се използва за продукти, които се произвеждат по по-екологични начини, които консумират по-малко вода, енергия и химикали. Продукти с международни сертификати като bluesign®, стандарт 100 OEKO-TEX® и MADE IN GREEN OEKO-TEX® използват този етикет. Recycled – Рециклирано: Продуктите с този етикет се произвеждат предимно от рециклирани материали, предимно от стари отпадъци, като пластмасови бутилки и дрехи. Тези продукти имат по-малко въздействие върху околната среда поради преработката на повече отпадъчни материали, отколкото необработени материали.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бяло

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!