Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK – Аризона. Емблематичен стил с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Показва се в лъскав патент Birko-Flor®.

Анатомично оформена корково-латексова подложка
Горна част: Birko-Flor®
Подплата на крака: велур
Подметка: EVA
Детайли: индивидуално регулируеми катарами в метал
Произведено в Германия

Горна част: Бирко-Флор
Birko-Flor с патентно покритие е направен от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Повърхността е покрита със слой лачена кожа. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и удобен.

Стелка: Истинска кожа
Гъвкавата кожена подплата, която е нежна към кожата, се прилепва меко към крака ви и се приспособява към контура му. Отворената пореста и по този начин много дишаща повърхност създава комфортен климат на краката, дори по време на по-тежка физическа активност.

Материал на подложката: Корк
Коркът е устойчив материал, извлечен от слоя на кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация.

Подметка: EVA
EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.

Купи от тук!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!