Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Това е зимен обрат на класическите ботуши с 8 очи Dr. Martens. Serena има изключително здрава, издръжлива подметка: буци вдлъбнатини с пръти и звезди отдолу за стабилна основа. Още по-добре? Подплатено е с мека, богата изкуствена бяла козина. Оригиналната ДНК на Doc обаче все още е непокътната – като жълти шевове, набраздени страни и пета. Зимата така и не го видя.

Serena е конструирана върху нашата емблематична подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра устойчивост на абразия и хлъзгане – и е от 1960 г. Тази обувка е с шевове Goodyear, което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашата топлина -запечатан z-образен шев. Изработена е от Burnished Wyoming, кожа с фини зърна и мазна повърхност, обработена за античен вид.

Материал: Кожа с фина зърнеста и мазна повърхност – полирана за потъмняване на пръста и контра зоната.

Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете Dr. Martens Wonder Balsam с помощта на апликатора с гъба, предоставен с продукта.

Купи от тук!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!