Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes МАТЕРИАЛ: Мека, фино зърнеста кожа, която е обработена, за да се чувства гладка и еластична, нашата Virginia Leather обикновено е боядисана и се предлага в различни ярки цветове.

КОНСТРУКЦИЯ: Goodyear Welted

Призивът на д-р Мартенс към хора, които имат свой индивидуален стил, но споделят единен дух – автентични герои, които отстояват нещо. Хора, които притежават гордо чувство за себеизразяване. Хора, които са различни.

На стилистично ниво простите силуети на д-р Мартенс позволяват на техните носители да приемат ботушите и обувките като част от собствения си индивидуален и много отличителен стил; на практично ниво, тяхната известна издръжливост и комфорт ги правят идеални за неумолимия свят на концертите и уличната мода; и най-накрая на емоционално ниво те са знак за отношение и овластяване.

Въпреки това, не винаги е било така: Dr. Martens първоначално са били скромни ботуши за работно облекло, които на един етап дори се продават като градинарски обувки. И така, как този утилитарен ботуш се превърна в една от най-културно значимите марки на съвременната епоха?

Поръчай!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!