Купи от тук!

Купи от тук!

Men’s Fashion > Men’s Clothing > Shirts for Men > T-shirts for men

Материали и грижи – 100% органичен памук: материал, произведен в Турция, произход от влакна Турция – 150 g/m² пениран памучен единичен трико – Произведен в Турция – Машинно пране 40 ° C, не избелване, гладене със средна температура, не сушене в сушилня, разрешено химическо чистене

Основана през 2001 г., Makia е компания, базирана в Хелзинки, произвеждаща съвременни нордически облекла. Идеята за Makia произхожда от необходимостта да се затопли в тежки условия, като същевременно отговаря на градската среда, еднакво по качество и над тенденциите, за да стане част от нашето ежедневие. Колекцията на Makia е вдъхновена от историята и околностите на пристанището в Хелзинки, където се намира седалището на марката, и се е превърнало в пълна линия дрехи, за да приюти човек от главата до петите.

Стояхме достатъчно дълго в студен дъжд, за да благоприятстваме простия и функционален дизайн, който се фокусира върху материалите, зачитащи суровия северен климат. Макия е родена в пристанището на Хелзинки от тези принципи – да издържи изпитанието на времето и да ви придружава в продължение на години.

Купи от тук!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

сив

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!