Купи от тук!

Купи от тук!

Men’s Fashion > Men’s Shoes Бягането е вашият ежедневен ритуал и нищо не ви спира да вървите по-близо до личните си цели. Позволете на Nike Air Zoom Pegasus 39 да ви помогне да стигнете до крайната линия със своя удобен, интуитивен дизайн. Омекотяването на долната част на стъпалото и модулите Zoom Air в петата и предната част на стъпалото добавят пружина към вашата крачка, докато преминавате от петата към пръстите, докато поддържащото усещане помага на крака ви да се чувства задържан. Вашият доверен работен кон с крила се завръща. Време е за полет.

Пълен комфорт и дишане, поддържано от данни
Допълнителна подплата на езика и яката помага на крака ви да се чувства комфортно. Освен това тествахме бегачи като вас, за да открием къде охлаждането е най-необходимо и поставихме проектирана мрежа – по-здрава и по-гъвкава от обикновената мрежа – в горната част, използвайки тези данни. Резултатът е обувка, която е лека, дишаща и издръжлива.

Поддържащи стъпки
Технологията Flywire е интегрирана с лента в средата на стъпалото за пълна опора, която помага да държите крака си на място.

Плавен преход
Технологията Nike React е лека, издръжлива пяна, която осигурява гладко, отзивчиво каране. Съчетахме го с 2 модула Zoom Air (в предната част на стъпалото и петата) за усещане за енергично усещане при изваждане на пръстите. Резултатът е плавен преход от петата към пръстите.

Още ползи
Гумената външна подметка осигурява сцепление, докато гъвкавите канали ви дават допълнителна гъвкавост и гладко усещане при излизане от пръстите. Проектирахме петата, за да ви помогнем да оптимизирате кацането си, като ви помага лесно да преминете от пета към пръсти. Езикът е отделен от горната част, за да даде място за различни форми на крака. Подсиленият връх на пръстите добавя издръжливост.

информация за продукта
Отразяващи елементи на дизайна Не са предназначени за използване като лични предпазни средства (ЛПС)
Показан цвят: Светло нежно розово/Светло кафяво дърво/Сребрист металик
Стил: DZ4701-600
Държава/регион на произход: Виетнам
Zoom Air

Бързо и отзивчиво, омекотяването Zoom Air помага да се осигури усещане за бързо отдръпване от земята. Той използва опънати опън влакна, плетени вътре в модул Nike Air под налягане, давайки на спортистите навсякъде шанс да намерят своето бързо.

Купи от тук!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

розов

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!