Купи от тук!

Купи от тук!

Men’s Fashion > Accessories for Men > Backpacks for men С доказано наследство, Kyte 36 е здрава раница с висока производителност, проектирана да бъде истински работен кон на открито. Kyte 36 е проектиран за кратки до средно дълги пътувания с раница или приключения, при които носите умерено количество екипировка. Този просторен пакет осигурява място за много екипировка за вашите нощни приключения. Достъпът до тази екипировка е лесен чрез голяма точка за достъп със страничен цип, простираща се от капака до долните компресионни ленти. Това осигурява лесен начин за достъп до вашето оборудване или намиране на точно това, което търсите. Kyte 36 разполага и с достъп до горния капак със затваряне с шнур, заедно с долно отделение за спален чувал с подвижна преграда. Задната система на Kyte е проектирана за комфорт и стабилност, включваща изпитания и тестван гръб AirScape на Osprey и здрав дизайн на бедрения колан и сбруя, тези раници ще носят удобно тежък товар. Регулируемият дизайн ви позволява да персонализирате височината на задния панел с лекота, като използвате панел на торса с кука и примка. Kyte също така разполага със специфичен за жените дизайн на задната система.
Kyte 36 разполага с многобройни места за съхранение на най-важните неща за раница, включително подсилени с найлон джобове за бутилки с вода, двойни джобове за колани с цип, голям преден джоб за носене, горен джоб на капака, джоб под капака с щипка за ключове и хидратиращ ръкав с външен достъп.
И накрая, Kyte 36 идва оборудван с всички основни неща за живота на пътеката; интегриран и свалящ се дъждобран, приспособление за трекинг стълб Stow-on-the-Go на Osprey, множество компресионни ремъци, ленти за спална подложка, приспособления за лед и множество примки за привързване.
Независимо дали се справяте с планински терен, дълбоки гори или криволичещи пътеки, тези раници поставят окончателен еталон за комфорт и производителност на раница.

Тегло: 1,5 кг
Размери (CM): 70L / 33W / 30D
Плат: 210D x 630D найлон Доби
Характеристика

Регулируема дължина на торса
Вътрешен хидратиращ ръкав
Джоб с цип в горния капак
Достъп до горния капак
Разтеглив преден джоб
Приставка за трекинг щека Stow-on-the-Go™
Ремък за гръдна кост с аварийна свирка
Подвижни презрамки за спална подложка
Вътрешна компресионна лента за горно натоварване
15 мм странични компресионни ленти
Прибираеми двойни примки за ледена брадва
Единична вертикална странична точка за достъп с цип
Странични джобове от плат с двоен достъп с компресиращ кабел InsideOut™
Вграден и свалящ се дъждобран
Външен достъп до хидратация
Преден джоб за носене
Напълно регулируем заден панел AirScape™ с ръбове от пяна за комфорт и прилягане
Основно отделение на спален чувал с вътрешен разделител
Двойни джобове на колана с цип
Предназначен за жени

Купи от тук!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Син

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!