Купи от тук!

Купи от тук!

Men’s Fashion > Accessories for Men > Backpacks for men Пригответе се да отидете още по-бързо и по-далеч с нашите хидратиращи раници Raptor. Raptor 10 и интегрираният 2,5-литров Hydraulics™ LT резервоар гарантират, че можете да носите всички необходими съоръжения и течности, за да постигнете най-доброто от себе си. Поддържайте хидратация при най-трудните пътувания с лесен достъп до резервоара чрез асиметричен цип за бързо и лесно зареждане. Маркучът може да бъде прекаран през всяко рамо, а клапата за захапване се държи на място от магнит за гръдна кост.

Пригответе се да отидете още по-бързо и по-далеч с нашите хидратиращи раници Raptor. Raptor 10 и интегрираният 2,5-литров Hydraulics™ LT резервоар гарантират, че можете да носите всички необходими съоръжения и течности, за да постигнете най-доброто от себе си. Поддържайте хидратация при най-трудните пътувания с лесен достъп до резервоара чрез асиметричен цип за бързо и лесно зареждане. Маркучът може да бъде прекаран през всяко рамо, а клапата за захапване се държи на място от магнит за гръдна кост.

Отправяте се на дълго, горещо пътуване? Без затруднение! Вентилираният заден панел и колан от пяна AirScape™ ви охлаждат, като същевременно предлагат гъвкавост за движение без ограничения. Коланът BioStretch™ и бедреният колан също предлагат високи нива на вентилация, докато подходящото за изпълнение оформяне предпазва раницата от изместване от раменете по време на най-техничните спускания. Каишката за гръдната кост може да се прикрепя и откача с една ръка, благодарение на иновативната система за затваряне с магнитна катарама.

Нашето уникално приспособление LidLock™ осигурява бърза и сигурна точка на закрепване за вашия шлем, така че той остава безопасен и без драскотини, без да заема място в раницата ви. Цялото ви оборудване е лесно организирано и пренасяно във вътрешните отделения за бърз достъп. Основата на пакета съдържа нашата ToolWrap™ за бърз достъп, която съхранява всички ваши жизненоважни велосипедни инструменти в един разделен джоб, като държи мръсната или мазна екипировка отделена от съдържанието на опаковката ви. Отразителната графика и приставката за LED светлина ви помагат да сте видими, когато времето се промени или настъпи нощ.

Тегло: 0,7 кг
Размери (CM): 48L / 22W / 23D
Плат: 210D найлон Diamond Ripstop
Обем: 10L
Характеристика
Преден джоб с цип
Вътрешен хидратиращ ръкав
Вътрешен клипс за закрепване на ключ
Разтегливи мрежести странични джобове
Катарама за гръдна кост с магнит
Светлоотразителни графики
Точка за закрепване на LED светлина AirScape™ заден панел с ръбове от пяна за комфорт и прилепване
BioStretch™ бедрен колан и колан
2.5L Hydraulics™ LT резервоар е включен
Преден разтеглив компресионен джоб
Интегриран ToolWrap™ за разгръщане
Вътрешен органайзер за специфични инструменти и резервни части за велосипеди
Приставка за велосипедна каска LidLock™
Слънчеви очила с цип без надраскване и джоб за електроника

Купи от тук!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

зелен

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!