Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s clothing > Jackets and coats for women Vans MTE е страничен продукт от цял живот, прекаран на открито, защото знаем, че преследването на вашите страсти не винаги е придружено от прогноза за хубаво време. Дъжд, киша, сняг, кал, вятър – нищо няма да застане между вас и следващото ви приключение. Всъщност ни харесва да мислим, че всички те добавят малко вкус към изживяването. Ето защо създадохме MTE на първо място.

Предлагайки защита от елементите с класическия стил на Vans, якето Foundry Puffer MTE-1 разполага с устойчиво водоотблъскващо покритие, пълнеж на тялото DuPont™, високо деколте и бродерия на логото на гърдите отляво. Изработено от 100% полиестер, това модно пухено яке с щампа на точки изпълнява новото обещание за продукт, подходящ за всякакви метеорологични условия.

Независимо дали се хващате на покрити със сняг върхове или се подлагате на прокипано от дъжд пътуване до работното място, можете да тръгнете с увереност, знаейки, че всеки шев на вашето оборудване е умишлено поставен, за да осигури максимална гъвкавост. В крайна сметка знаем, че никога не е ставало дума за дестинацията. Става дума за историите, които създавате по време на вашето пътуване.

• УПРАВЛЕНИЕ НА ВЛАГАТА – Устойчивото водоотблъскващо покритие ви поддържа сухи
• ИЗОЛАЦИЯ – 200 GMS DuPont™ пълнеж на тялото и 180 GMS пълнеж на ръкавите осигуряват допълнителна топлина
• МАТЕРИАЛ – 100% полиестер тяло, подплата и пълнеж
Състав: ОБВИВКА: 100% ПОЛИЕСТЕР (ИЗПРИ ТЕСТ ПРИ ДЪЖД); ПОДПЛАТА: 100% ПОЛИЕСТЕР; ПЪЛНЕЖ: 100% ПОЛИЕСТЕР

Купи от тук!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

сив

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!