Потопете се в света на екстравагантното, с тези 5 уникални и колоритни дизайни на Adidas, за „скромните“ между 500 и 900 лева.

Adidas Consortium Runner Mid 4D

Първата в света подметка, която ползва технологията Digital Light Synthesis на Adidas. В резултат тя е лека и въздушна, като включва 20000 подпори, които се настройват максимално удобно, осигурявайки страхотен контрол и стабилност. Гумата е разработена изцяло от Continental. Въпреки минималистичния външен вид, Adidas Consortium Runner Mid 4D осигурява максимален перформънс, предлагайки усещане за чорап и вградени зони за вентилация.

Купи от тук с % отстъпка с отстъпка!

Adidas X Raf Simons Detroit High

Модерно и нестандартно!

Adidas RS Detroit High претърпя визуално преобразуване в контрастиращата си горна част, като запази същата агресивна подметка. Тази версия, приличаща на клин, придава стил, който отива на рок жанра, но въпреки това запазва луксозното усещане на линията на RS.

Въпреки модифицираната горна конструкция, марката успя само да запази нивото на комфорт, но не и да го подобри. Много притежатели на тази обувка критикуват цената, защото според тях тя не отговаря на предлаганото от Adidas RS Detroit High цялостно усещане при носене.

Купи от тук с % отстъпка с отстъпка!

Adidas X Raf Simons Detroit Runner

Модел, който хваща окото.

Модел (за 600 лева), който идва с допълнителен чифт връзки!

Модел, който колекционерите одобряват заради забележителния и модерен външен вид.

Модел, който се предлага в много цветове!

Купи от тук с % отстъпка с отстъпка!

Adidas Consortium Runner Evo 4D

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА СЕГА!
След множество уговорки и обсъждания, това е първият Adidas ⁠ авторски дизайн в този стил! ⁠ Направен с отлично майсторство, съчетаващо данни от спортисти и технологии, Runner Evo 4D предлага висока производителност и стил. Подметката е произведена от 3D принтер.

Купи от тук с % отстъпка с намаление!

Adidas ZX 500 RM

През 80-те години бегачите дадоха тона на маратонките за бягане ZX, които се отличаваха с високотехнологичен дизайн, базиран на биомеханични изследвания. Тези стрийт обувки съчетават ретро стила с най-новите технологии. Adidas ZX 500 RM комбинира мрежеста и велурена горна част с модерна възглавница за леко и енергично casual усещане.

Купи от тук с % отстъпка с намаление!