Пристъпвайки към тенденцията на възраждане, Adidas продължава да представя нови и подобрени цветове в своите модели. Така бранда на адидас създава силуета Adidas Campus. Независимо, в кой цвят, тази линия се отличава с превъзходен велур в горната част, съчетан с контрастните три ивици, изработени от кожа.

Купи от тук с % отстъпка!

Маркирането „Campus“ се вижда на външния страничен панел, класическото брандиране на Adidas е върху езика, а петата е в здравата гумена подметка. Тънкият, но все пак видим шев добавя определение и завършва външния вид. Това са перфектните спортни обувки за всеки старт. Те са практични, комфортни и в голямо разнообразие от модели за всякакви поводи.

Adidas изобретява класически модели с нов цвят, за да привлече всеки отделен индивид – както любителите на маратонки, така и ежедневните потребители.

Campus Adidas е един от най-често срещаните линия на марката маратонки, благодарение на своята гъвкавост и адаптивност към всеки възможен случай на употреба.

Който и цвят да е Campus на Adidas, той е направен с помощта на премиум велур и кожени райета, приспособени по поръчка дантели и здрава гумена подметка.

––––––––

Купи от тук с % отстъпка!