Купи от тук с % отстъпка!

Немската марка Adidas съществува от 1972 година. Популярна по света с трите си черти, а самото лого на adidas Originals представлява детелина. Характеризира се с индивидуалност и оригиналност. Това са и качествата, които от десетилетия спечелват милиони почитатели по цял свят.

Някои актьори и музиканти, които представляват adidas са Кание Уест, Снуп Дог, Фарел Уилямс и група Run DMC. Това са световни популярни личности, които знаят, какво искат.

А вие знаете ли?

Adidas Originals съживи Nite Jogger съвсем наскоро. Той интерпретира произведението си с BOOST технология, като същевременно поддържа идеята за видимост в нощно време. Те се фокусира над дизайна на езика. Със своето издание на консорциума, adidas въвеждат оригиналната „обувка, която идва“ от края на миналия век, през 70-те години. Днес моделът е допълнен с 3M ленти и различни ретро дизайнерски интерпретации.

Adidas Nite Jogger OG 3M

Консорциумът на adidas връща Nite Jogger OG от 70-те години с множество 3M материали и съвременни технически актуализации.

Дата на създаване е точно: 26.10.2019 г.

Тогава прави своето ярко ново представяне със силует, който заявява открито в 80-те години!

Adidas Originals изтласква съвременния си модел Nite Jogger. Той заимства от корените си и времето на късната нощ. Сега с още по-голяма мощ се присъедини към светлоотразителни материали с висока видимост, 3M ™ Scotchlite ™ Reflective направиха своето съвместно издание с OG 3 M модел.

Първоначално вдъхновен от модела на 70-те години на миналия век, техният предшественик бил създаден като първата светлоотразителна обувка за бягане в тогавашната индустрия.

Сътворен за хора, работещи през нощта, Nite Jogger OG 3M съчетава утилитарните нужди на съвременните пътни бегачи, с винтидж дизайнерски елементи: Adidas Nite Jogger OG 3M.

Той се отличава с наследствено оформление и придобива нов облик с отразяващи детайли на 3M ™ Scotchlite ™. Опростената форма и горната част на найлоновия рипстоп остават верни на класическия стил.

ОБУВКИ NITE JOGGER OG 3M

ЯРКО НОВО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СИЛУЕТ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ.

Винтидж обувката за бягане от 80-те прави смело завръщане.

СПЕЦИФИКАЦИИ

•           Връхна горна част – представена е от текстил, който представлява лек материал. Може да се намери в богата цветна гама. Използва се главно за създаване на летни спортни обувки.

•           Подметката е от гума – лесна за поддръжка материя. Най-пълноценна в дъждовно време.

Nite Jogger OG разполага с олекотена текстилна горна част, която комбинира премиум елементи като велур на чашката, на петата и кожа в раздела на петата, както и допълнение с оранжев цвят, върху средната задна четвърт.

С нея спокойно може да бягате, дори в тъмно време и да усещате мощта на цялата технология, специално подбрана и вмъкната в модела.

–––––––-

Купи от тук с % отстъпка!