Динамична възглавничка, прецизно сцепление, превъзходен комфорт.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

С маратонките adidas UltraBOOST 20 – ходите на джогинг всеки ден, за да поддържате здравето си и да ставате в по-добра спортна форма.

Този модел маратонки са с монтиран плетен плот – той ще ви помогне да постигнете целта си. Специалният фърмуер подобрява поддръжката на стъпалото точно там, където е най-необходим.

Мекият еластичен гръб осигурява по-удобно прилягане. Еластичната амортизация връща енергията на всяка стъпка, така че да сте по-малко уморени и да бягате по-дълго.

Най-добрите adidas UltraBOOST 20 обувки!

Купи от тук с % отстъпка!

Това са най-удобните маратонки, които са предназначени специално за бягане. С тях може да пробягате около 200 километра, без амортизация, глезените не се преуморяват и не ви болят, прасците не се преуморяват. Можете да ги използвате и в ежедневието.

Междинната подметка – Boost – това е технология на хиляда по-малки частици, която намалява силата на удара и в същото време дава изключително висока възвръщаемост на енергията.

Подметката е – Continental

Обувките са снабдени с безшевна горна част, изработена от еластичен материал Primeknit и технологията TORSION® SYSTEM за укрепване на средната част на обувката.

Продуктът съдържа:

Единична, плътно прилепнала горна част.

Шнур

Текстилен плот adidas Primeknit +.

Индивидуална технология за поставяне на влакно за целенасочена опора и стабилизиране на краката със специални подсилени шевове.

Високотехнологични обувки за бягане.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!