Дългото сътрудничество между българския дизайнер Кико Костадинов и ASICS продължава с пускането на първата дамска маратонка от сезона SS20, ASICS x Kiko Kostadinov GEL-AURANIA ™.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Маратонката изглежда като хибриден модел, преинтерпретирайки естетиката и техническите характеристики на някои от най-иновативните модели в архива на ASICS, поставяйки ги под знака на логото на ASICS Spiral.

Вдъхновението зад външния вид на новата дамска маратонка са моделите ASICS GEL-QUANTUM INFINITY ™ JIN и SKYSENSOR SLASH JJ, две маратонки, първоначално предназначени за състезанието.

Технологията GEL-QUANTUM се възпроизвежда в компонента GEL, поставен в подметката, до петата, за да се уплътнят неравностите и да се осигури по-голяма стабилност, докато SKYSENSOR използва извитата система за рязане на рязане, която може да се затегне дори с една ръка – еталон към естетиката на дамската колекция дрехи SS20 на Костадинонов, характеризираща се с графика и извити линии. GEL-AURANIA ™ ще се предлага в два цвята, едното черно и зелено, а другото в нюанси на кафяво и червено.

Купи от тук с % отстъпка!

Кико Костадинов и ASICS представиха най-новата си маратонка за сътрудничество – GEL-Aurania. Маратонката ще се предлага в два цвята, и двата характерни за работата на българския дизайнер с ASICS. Единият се отличава със земни тонове, докато другият комбинира изумруд със сиви оттенъци.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!