Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки adidas x James Bond Ultraboost 20 Core Black/ Core Black/ Core Black можете да намерите само за 395 BGN. Марка: adidas Performance, Цвят: Черно, Достъпни размери: 40,40 2/3,43 1/3,44.

Една от най-удобните маратонки получи нов вид в края на 2019 г. Какво adidas UltraBOOST 20 предлагат сега? Например горната част е подобрена от UltraBOOST 19 версия и осигурява още по-голяма гъвкавост в зависимост от формата на стъпалото. Маратонките просто ще прилягат по-добре, без значение колко е специфичен кракът ти. Искаш ли да знаеш повече за модела OG adidas UltraBOOST 20? Той беше пуснат в сътрудничество с Националната лаборатория ISS U.S. Точно както всяка част от космическия кораб е полезна, така и всяка част от тези маратонки на adidas. Приготви се за космическо пътуване в тези изключително готини кецове adidas UltraBOOST 20!

Тези обувки се водят по мъжката номерация! adidas Torsion® System Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки., Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. BOOST – Технологията на хиляда по-малки частици, която намалява силата на удара и в същото време дава изключително висока възвръщаемост на енергията. Continental

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!