Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки Converse Run Star Hike Hi Egret/ White/ Black можете да намерите само за 249 BGN. Марка: Converse, Цвят: Бежово, Достъпни размери: 37,37.5,38,38.5.

И маратонките могат да имат свое мнение – Converse Run Star Hike са прекрасен пример за това. Този силует съчетава класическото излъчване на емблематичния модел Chuck Taylor с футуристичния вид на назъбените гумени подметки и така привлича цялото внимание, където и да го обуете. Run Star Hike може и да не са били любов от пръв поглед, но повярвайте ни, когато ги разгледате по-отблизо, ще разберете защо не трябва да липсват в гардероба ви. Елементите на модела Taylor гарантират, че маратонките ще подхождат на всяко облекло, а нетипичната платформа не само добавя сантиметри, визуално удължава и изтънява краката ви, но и подобрява визията ви няколко нива нагоре. Ако търсите маратонки, които не се срещат на всеки ъгъл и с които искате да се изявите и да заковете вниманието, изберете Run Star Hike.

Във Footshop предлагаме този популярен модел в различни цветови гами. Дизайнът му директно приканва да изберете цветове, различни от черното и бялото, така че не се колебайте да добавите цветен вариант в кошницата си. Или пък два, защото само един цвят от тези маратонки няма да ви задоволи.

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки., Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. Полиуретанова пяна – е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бежово

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!