Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки adidas Terrex Hyperblue Mid R.RDY Core Black/ Grey Two/ Grey Five можете да намерите само за 299 BGN. Марка: adidas Performance, Цвят: Черно, Достъпни размери: 43 1/3,44,44 2/3,45 1/3,46.

Отиваш на екскурзия, но искаш да разчиташ на модни обувки дори в планинските проходи? Тогава маратонките adidas Terrex са точно за теб. Не само ще ти помогне да прекосиш Рила, Пирин и Родопите благодарение на своята издръжливост, но в същото време няма да се загубиш в тях, дори след това трудно пътуване ще се спуснеш до Сапарева баня или морския бряг, Качество, стил и функционалност.

В допълнение към водоустойчивата горна част, повечето обувки adidas Terrex също могат да се похвалят с висококачествена и функционална подметка Continental от водещи производители на гума. Ще разпознаеш предимствата на модела не само по хлъзгави повърхности, което изведнъж ще се окажат много по-малко препятствие, но и през зимата, благодарение на своите термостатични свойства. От серията adidas Terrex можеш да избереш например резултати от природосъобразното сътрудничеството на спортната марка с Parley For The Oceans принадлежаща към най-високата продуктова линия на adidas, наречена Consortium. В допълнение към обувките adidas Terrex, във Footshop ще намерите и дрехите, които да съчетаеш с тях в категорията ни на открито. Всичко това е достъпно както в мъжки, така и в дамски размери и богата гама от цветове. И така, кой модел ще бъде твой в крайна сметка?

RAIN.RDY Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки., Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. EVA – най-често се използва при изработването на междинни подметки заради амортизиращите си свойства. Също така е един от най-устойчивите на пукнатини материали и има елегантна и гладка повърхност. Traxion

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!