Дамски обувки FILA Disruptor Low WMN е модел обувки от линията FILA от 2018 г. Това са маратонки от ново поколение, които съчетават всички най-важни предимства на марката FILA, популярна в цял свят, благодарение на революционната технология на амортизация.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Днес дамските маратонки FILA остават еталон на стил и комфорт и се предлагат в различни цветове и материали.

Купи от тук с % отстъпка!

Дамски маратонки FILA са доказали на красивата половина на човечеството, че красивите обувки могат да бъдат най-удобните за носене. Женските крака в тези маратонки не се уморяват, без значение колко километра бихте могли да ходите или да бягате.

Купи от тук с % отстъпка!

Качествените материали също са важен аспект. Този модел маратонки е изработен от естествена кожа, което осигурява комфорт при носене.

Купи от тук с % отстъпка!

Кожата – може би това е най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук. Подметката е от гума.

Маратонките FILA Disruptor Low WMN в момента са един от най-популярните модели. Този модел е от средата на 90-те, което означава, че маратонките Fila Disruptor отразяват уникално настоящите тенденции. Сегашните обувки се различават само от оригинала по две неща – направени са от по-добри материали и имат повече цветове!

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!