След Втората световна война сексът, наркотиците и рокендролът завладяват Рейбърбах, коронясан от началото на кариерата на Бийтълс в началото на 60-те години.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Времената се променят … и така, въпреки катаклизмите, някои от легендарните места на квартала са оцелели и са почти невредими. Сред тях са исторически места като бара ZUR RITZE, който постигна световна слава с известните си разперени крака на входната врата. Заведението без прозорец в задния двор разполага с напълно оборудван боксов клуб в мазето, който се използва и до днес.

Купи от тук с % отстъпка!

В началото на 80-те години кръчмата е център на средата и се превръща в място, където се случват стрелби, докато международно известни бойци завършват тренировъчните си лагери и се подготвят за своите битки в Box Gym по-долу.

Заедно с топ магазина за маратонки в Хамбург Glory Hole, KangaROOS стартира това сътрудничество, базирано на Ultimate.

Купи от тук с % отстъпка!

Горната част е изработена от най-добрата кожа от напа и кожа перфорирана телешка набук в MANUFAKTUR HUMMEL & HUMMEL – 100% Made in Germany. Дишащата кадифена облицовка отразява отличителната цветова схема на Reeperbahn. Подсилената уплътнителна система DYNACOIL гарантира оптимален комфорт през целия ден.

Купи от тук с % отстъпка!

KangaROOS x Gloryhole Ultimate R1 »Reeperbahn« е почит към златната ера на St.Pauli и неговите хора, които бяха вълшебно привлечени от червената светлина и обещанието за грях.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!