Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки Nike W Air Max Dia Winter Cargo Khaki/ Black-Summit White можете да намерите само за 175 BGN. Марка: Nike, Цвят: Зелено, Достъпни размери: 36.5,37.5,38,40.5.

В началото на годината Nike подготви истински акцент към дамски кецове под формата на нов силует Air Max Dia. Очевидна женственост на този модел се крие главно в процеса на пътуването му в света. Създаден е по уникален начин, в който в производството му са участвали четири дами, всяка от съвсем различен бранш. Връзката на дизайнера, разработчика, инженера и продуктовия мениджър може да бъде намерена на маратонката на петата точно под логото на Nike под формата на четири точки. Те представляват силата и съгласуваността на женското сътрудничество.

Обувката на крака е с половин номер по-малка от обичайния размер на обувка на Nike. Ако например носите размер US9, препоръчваме да поръчате размер US9.5. Синтетика ◇ – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързи за изсъхване. Air Sole – Легендарният омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени света на маратонките. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук!

0
0,0 rating
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук!

Зелено

Купи от тук!

Купи от тук!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!