Купи от тук с % отстъпка!

NIKE отново с хит на пазара. Днес тя представя на вниманието на своите фенове по цял свят иновация в технологии Nike Air Max 720.

Колекцията на Nike непрекъснато нараства по брой през последните няколко месеца. Това се наблюдава, както по отношение на цветовите решения, така измежду всеки модел. Наблюдават се нови видове, отговарящи на всякакви изисквания. И един от моделите, включени в последния, е Air Max 720.

Неговите футуристични стилове направиха своя първоначален дебют още през октомври 2019 г. След като запази предложенията си в малки количества, в края на, годината представи повече разширения в каталога си. Така стартира новото десетилетие с чисто нова итерация Air Max 720.

Между високите обеми на маратонките Nike, които се появяват седмично, малцина могат да се сравнят с цялостната консистенция на Air Max 720. Това е моделът на лайфстайла, който е претърпял множество процедури за преобразуване. Сега преработил себе си с различни материали, теми и колаборации, сред последните са връзки с Одел Бекъм-младши и UNDERCOVER на Джун Такахаши.

За да поддържа активността си на стабилно ниво, Nike добавя още едно поредно издание. Всеки от моделите Air Max 720 е в чисто нов цвят, който придобива иновативен мотив. Екстериорът е облечен в светло бежов плат, който привлича подобни връзки и е подходящо акцентиран с нотки на тънка маслина, преливащи се във формите и дантелите. Но, това съвсем не е всичко от представяне на моделите маратонки Nike Air Max 720.

Сред тях всеки може да открие желана разцветка и аеродинамичност. Космическо изпълнение с неповторим комфорт. Всяко едно предложение може лесно да се адаптира в съчетание с останалите дрехи на Nike. Така изцяло може да се изгради безупречно спортно приставяне.

Интересното е, че намеци за теми за космически полети са били интегрирани в предишните предложения, а днес също пристигат в моделите Nike Air Max 720. Наред с дизайна на цялостната спортна обувка, междинната подметка също служи за намек за въздушно изживяване.

Ако все още се питате защо да изберете точно Nike Air Max 720, то споменете си за известна единствената единица, която отново се завръща в оригиналния си инструмент, отказвайки се от техническата си страна, за да покаже нещо повече от луксозна обвивка.

Голямо предимство в моделите на Nike Air Max 720 сега са лесните съчетания с технически тоалети. Моделите присъединява към редиците на колаборациите на Джун Такахаши, са ярко акцентиращи на лек блясък, благодарение на стандартното си гланцово покритие. В тях се наблюдава мрежестите изделия отгоре, преливащи по-тъмни от минерал нюанси, тонално измиващи всеки компонент. Ако вече искате да вземете комплект, Nike, то изберете само своя номер!

==================================

Купи от тук с % отстъпка!