Маратонката Nike Air Max е един от най-копираните стилове в историята на обувките за бягане. От създаването й през 1987 г. всяка следваща година, тя носи със себе си нов дизайн.

Купи от тук с % отстъпка!

През последните няколко години подметката й е обогатена с въздушната възглавница. В нея има едно цяло парче формована мрежа. Тази формована мрежа придава на новия модел актуализиран вид и се простира от средната част на краката до задната част на маратонката.

Купи от тук с % отстъпка!

Двете по-големи лога са отразяват, като бонус функция, ако тичате през нощта. Моделът 2019 гарантира плътно и удобно прилягане.

Купи от тук с % отстъпка!

С всичките си ъпгрейди Nike Air Max е не само харесван естетически, но и гарантира, че ще се съобрази с добре познатия стандарт за производителност на Nike.

Подметката й е изцяло изградена от твърд каучук, което я прави устойчива за дългосрочна употреба. Притежава 13 мм уплътнение на петата с въздушната възглавница с дължина на обувката. Последната дава възможност за защита на неравен терен.

Nike Air Max предлага отзивчивост и за поглъщане на удара. Моделът е предназначен и подходящ за писта, пътека за бягане или шосе.

Купи от тук с % отстъпка!

––––––––––––––––––