Nike Joyride CC3 Setter е съвременен стил на маратонки от марката Nike, които гарантират безупречен комфорт. Високият футуристичен стил е слоеста структура, съчетаваща покрития от материали с различни текстури.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Гъвкав синтетичен материал, комбиниран с кожа и TPU елементи. Моделите се срещат в цветовете – бяло и бежова основа, която оживява чрез оранжеви и черни акценти.

Този модел спортни маратонки Joyride CC3 Setter са част от колекцията на Nike Series 003. Моделът комбинира силуети на Nike с патентованата система на TPE за възглавници на TPE от Joyride и естетиката и подписа на 1017 ALYX 9SM.

Купи от тук с % отстъпка!

Моделът има междина подметка от пяна със фиксирана зонна възглавница Joyride за максимален комфорт. Моделът се предлага в сиво, бяло, черно.

Проектирани са за бързина, стабилност и комфорт. С времето се подобряват техните характеристики и това ги прави още по-добри.

Ползите

Мрежеста горна част за лекота и дишане, докато подложките от синтетична материя увеличават издръжливостта.

Zoom Air пета с възглавничка – осигурява подкрепа и стабилност.

Външната част е изработена от текстил – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни спортни обувки.

Купи от тук с % отстъпка!

Подметката е изработена от гума – това дава удобство при ходене, лесни са за почистване.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!