Купи от тук с % отстъпка!

NIKE REACT ELEMENT 55

Найк представя своя иновативен модел Nike React.

Самият React представлява футуристичен стил, маратонките Nike React Element 55. Те може да са вашия стил спортни обувки на следващото ниво. Следвайки от Epic React и Element 87, треньорите на React Element 55 привеждат изявление във всичките му възможни форми. Моделът се предлага в богат асортимент, както за мъже, така и за жени.

Изпъкнете на пътя, позволете си с гордост и удобство да крачите по улиците със свежата гама от цветове на Nike React Element 55.

Вижте цялата колекция, която само ще допълни стила ви на безупречен играч!

Вдъхновен от реактивните елементи, NIKE REACT ELEMENT 55 е готов към адаптация. Сега може да проигравате комбинации от смели цветове и съчетания с метални акценти, докато не откриете нещо експлозивно.

Дамската обувка Nike React Element 55 заема дизайнерски линии от наследството на Nike бегачи като Internationalist. Серията добавя отразяваща графика и след това поставя всичко, върху технологията Nike React Element 55.

Моделът заимства дизайнерски линии от наследници като Nike Internationalist и всичко това, отново допълнено, благодарение на технологията Nike React.

Nike React Element 55 е балансирана комбинация от класически дизайн и иновации.

Пяната в обувка Nike React осигурява лек, подвижен комфорт, докато гумените подметки и прекомерната изисканост, предлагат авангарден вид. Всичко това в съчетание, няма начин да не предизвика реакция.

Обувката Nike React Element 55 заемат дизайнерски линии и след това поставя всичко в едно цяло, наречено произведението Nike React.

Елементът на Nike React 55 е приветстван с хладки реакции още по време на създаването си. Той бавно започва да си проправя път, отделен от по-старите и може би по-популярни братя и сестри. С помощта на мраморно отпечатана колаборация от Кендрик Ламар по пътя, силуетът е научил повече от няколко начина да се възползва от своите непрозрачни горни части. Тонизиран в цвят и със сигурност много по-тих от самата изпълнителка, всяка двойка маратонки компенсира онова, което й липсва по отношение на жизненост, чрез много по-интересни материали. По този начин вместо обичайната основа на плоска синтетика, горните части са ватирани в решетките навсякъде, спирайки се само на наслагванията, върху дантелената част и гланцовото прилепване. Моделите са шарени гравюри и се третират като контраст, чрез синьо по протежение на черния цвят, като същевременно се сменят с по-тъмни нюанси придружаван от бял вариант. Подметките следват в комплимент с редуващи се парчета, отново на бял фон. Облицовани удобно отвътре, с красиво представяне на езици, връзки и други елементи в подобен нюанс, без женственото докосване, всеки един от моделите на Nike React Element 55 е въплъщение на спортен аеродинамичен дизайн.

======================================

Купи от тук с % отстъпка!