Купете от тук!

Air VaporMax представлява нова етап в иновациите на бранда Nike. „Това променя цялата философия, за това как проектираме „Air“, казва дизайнерът Cushioning Zachary Elder.

Така Nike заменя играта с кецове завинаги, с пускането на Air Vapormax и вече 7 години е в създаването на маратонки. Той отбелязва своите хитови предложения.

Оповивайки се на иновациите Найк минава на следващото, по-високо ниво на прецизност в маратонките. Със серията Vapormax 2019 създава междинната подметка в полза на Air единицата и осигурява най-леката и отзивчива възглавница, измисляна досега. Погледнато като следващата фаза от наследството на Air Max, Vapormax се предлага в много различни стилове, включително Flyknit и Mesh.

Стил за всеки с Vapormax

Сега и вие може да намерите стила, който ви подхожда най-много!

Nike Vapormax

Поддържайки Vapormax, Nike не спира да се развива и движи напред. Моделът усъвършенства и подобрява всеки аспект по отношение комфорта на ходилото. Горните части на спортната обувка носят леко усещане, докато синтетичната опора за глезена поддържа чувството на сигурност.

Богата цветова гама, моделът Nike Vapormax добавя известен усет към дизайна и олекотено тегло!

30 години след като дизайнерът на Nike Tinker Hatfield направи Nike Air Unit на Air Max, продължава еволюцията, сякаш достига своя първостепенен момент: Nike VaporMax е на пазара вече. Подметката VaporMax Air е не само изцяло изработена от Air, но и е напълно прозрачна. Тя представлява комбинация с безшевната горна част на Flyknit, което превръща маратонката в най-лекия силует за въздушно движение. За външния вид на VaporMax, дизайнерите на Nike бяха вдъхновени от модерната футболна обувка Mercurial Vapor, която със своята лека конструкция принадлежи на най-иновативните спортни обувки създавани досега. Като цяло Nike VaporMax съчетава насочена към бъдещето технология, десетилетия иновации и емблематичен дизайн. По този начин Nike Vapormax възражда традицията на първия Air Max 1.

Nike Air VaporMax 2019 обвива стъпалото в опънат тъкан материал, който придава структура и опора на краката. Под краката се намира, най-леката и гъвкава възглавница Air Max, която придава супер подскачащо усещане.

Всичко това с любов към почитателите на Nike!

================

Купете от тук!