Маратонките Nike Air Max 98 са оригинална дизайнерска линии, вдъхновени са от стените на Grand Canyon, които се допълват от светкавици на свежи цветове. Гладката геометрична текстурирана горна част и пълна вложка Nike Air привличат вниманието.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Природни източници

Масивният силует на оригиналния модел от 1998 г., изпреварвайки времето си, се появява с технологична система за връзване и дизайн, наподобяващ лентите на Гранд Каньон.

Тенденция

Ефективното брандиране е представено от няколко лога на Swoosh, AIR и Air Max.

Невероятен комфорт

Купи от тук с % отстъпка!

Пълната дължина Max Air, първоначално е разработена за работещи модели, осигурява моментална възглавничка – омекотяване при стъпване.

Външната част е изработена от синтетика – за разлика от текстила, синтетичните влакна са по-здрави, по-трайни и по-бързо изсъхват.

Моделът има междинна подметка – Air Sole – това е омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени ссъщността на маратонките.

Купи от тук с % отстъпка!

А губената подметка дава статичност и мекота при ходене, лесно е за поддржане.

Дамските спортни обувки могат да се носят не само с анцуг: маратонките са точно като плоски обувки – невероятно удобни обувки за ежедневна употреба.

Nike Air Max стана един от легендарните модели под егидата на Nike, както и със сигурност един от най-продаваните. Можете да закупите Nike Air Max в няколко модела и различни цветове.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!