NIKE WAFFLE RACER CRATER. Давайки нов обрат на OG от 1977 г., Nike Waffle Racer Crater съчетава супер плюшена пяна от кратер с гумени детайли на Nike Grind за здрав, вдъхновен от атлетиката външен вид, направен от поне 20% рециклирани материали. Междинната подметка Crater Foam е направена от микс от 10% каучук и пяна Nike Grind, докато петнистата подметка Waffle е направена от 15% гума Nike Grind, което прави всяка двойка уникална и издръжлива.

Купи от тук с % отстъпка!

0
0,0 rating
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

NIKE WAFFLE RACER CRATER съчетава вечна иновация на Nike, вафлена подметка с устойчиви иновации. Обувката взаимства от изследователския процес на Nike Space Hippie и неговата естетика, за да създаде итерация, която се отличава с подметка Nike Grind с пълна дължина – направена от 15% гума Nike Grind – съчетана с междинна подметка Crater Foam, която е комбинация от необработени пяни и 11 процента каучук Nike Grind. 100% рециклираната полиестерна горна част е изработена с изразителни зигзагови шевове вместо залепени шевове.

Купи от тук с % отстъпка!

Този Waffle Racer Crater се присъединява към други скорошни иновации в усилията на Nike’s Move to Zero към нула въглерод и нула отпадъци, за да помогне за защитата на бъдещето на спорта.

Купи от тук с % отстъпка!

NIKE WAFFLE RACER CRATER за жени излиза на 1 октомври 2020

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!

Купи от тук с % отстъпка!