NIKE AIR MAX 95

Купи от тук с отстъпка!

0
0,0 rating
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с отстъпка!

Nike Air Max 95 е модел, който напълно е променил обувките Nike. Специалното въздушно мехурче на тези обувки вече не е само на гърба, но също така се вижда и отпред на обувката! Моделът се появява за първи път през 1995 г. и от тогава се радва на огромна популярност сред всички възрастови групи.

Купи от тук с отстъпка!

ВРЪХНА ЧАСТ

  • Кожа – може би най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук.
  • Текстил – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки.
  • Междинна подметка – Air Sole – Легендарният омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени света на маратонките.
  • Подметка – Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с отстъпка!

Вдъхновен от човешкото тяло и работеща ДНК, Nike Air Max 95 смесва комфорта със стила, който ще предизвика завъртане на глави след вас. Емблематичните странични панели са като мускули и се отличават с крещящи цветове, докато видимият въздух в петата и предната част на крака добавя усещането за класическите 90-те, докато омекотяват всяка стъпка.

Купи от тук с отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!