Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки Nike Wmns Air Max 1 Summit White/ Summit White-Sail-Tawny можете да намерите само за 300 BGN. Марка: Nike, Цвят: Бяло, Достъпни размери: 35.5,36,36.5,37.5,38,38.5,39,40,40.5.

Въпреки че марката Aevor е съвсем ново явление на пазара за раници и багаж, той определено има какво да предложи. Марката е основана през 2016 г. с идеята да произведе дефинитивната раница за креативни и спонтанни хора, които не могат да седят неподвижно. Сега Aevor произвежда раници за хора, които следват своя собствен път, със собствени мнения и амбиции. Aevor служи за пример.

Марката успя да изгради база от доволни клиенти за изключително кратък период, докато в същото време бе призната от Fair Wear като лидер в текстилното производство. Това означава, че Aevor се уверява откъде идват материалите за производство и че всички служители работят при справедливи условия на труд. Aevor също се опитва да регулира производството си с тон с нуждите на околната среда, доколкото е възможно – минимизиране на отпадъците и използване на материали, от които 50-100% се състоят от рециклирани пластмасови бутилки.

Ако търсите нов партньор, с който да преследвате мечтите и амбициите си, Aevor е верният другар, от който се нуждаете. Раницата побира всичко необходимо – лаптоп, принадлежности за къмпинг или всичко за приключения из света. Накратко, стилните раници от Aevor са пригодени да бъдат до вас, по всяко време – каквото и спонтанно решите да направите.

Кожа – може би най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук. Air Sole – Легендарният омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени света на маратонките. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бяло

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!