Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки adidas Terrex Hikster W Core Black/ Core Black/ Dg Solid Grey можете да намерите само за 195 BGN. Марка: adidas Performance, Цвят: Черно, Достъпни размери: 36 2/3,37 1/3,38 2/3,40.

Отиваш на екскурзия, но искаш да разчиташ на модни обувки дори в планинските проходи? Тогава маратонките adidas Terrex са точно за теб. Не само ще ти помогне да прекосиш Рила, Пирин и Родопите благодарение на своята издръжливост, но в същото време няма да се загубиш в тях, дори след това трудно пътуване ще се спуснеш до Сапарева баня или морския бряг, Качество, стил и функционалност.

В допълнение към водоустойчивата горна част, повечето обувки adidas Terrex също могат да се похвалят с висококачествена и функционална подметка Continental от водещи производители на гума. Ще разпознаеш предимствата на модела не само по хлъзгави повърхности, което изведнъж ще се окажат много по-малко препятствие, но и през зимата, благодарение на своите термостатични свойства. От серията adidas Terrex можеш да избереш например резултати от природосъобразното сътрудничеството на спортната марка с Parley For The Oceans принадлежаща към най-високата продуктова линия на adidas, наречена Consortium. В допълнение към обувките adidas Terrex, във Footshop ще намерите и дрехите, които да съчетаеш с тях в категорията ни на открито. Всичко това е достъпно както в мъжки, така и в дамски размери и богата гама от цветове. И така, кой модел ще бъде твой в крайна сметка?

Кожа – може би най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук. Полиуретанова пяна – е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!