Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки adidas Nizza Hi Human Made Off White/ Off White/ Off White можете да намерите само за 114 BGN. Марка: adidas Originals, Цвят: Бежово, Достъпни размери: 36,36 2/3,37 1/3,38 2/3.

Това не са просто обикновени платнени обувки. Маратонките на adidas Nizza са изработени от най-добрите материали и благодарение на подсилените си шевове те могат да издържат на голямо натоварване. На пазара със сигурност има по-добри обувки за туризъм през Алпите, но adidas Nizza ще бъдат надежден спътник в града, на парти или от време на време на екскурзия до природата. Кецовете със сигурност ще отговорят на всички ваши очаквания.

От баскетболни игрища до града

Дизайнът на маратонките adidas Nizza води началото си от може би неочаквано място. Експертите креират формата и цялостния външен вид на силуета, който се връща към първоначалната концепция за баскетболни обувки от 80-те.

Подметката има висока издръжливост благодарение на своята твърдост, балансирана от специална стелка OrthoLite със значителен принос за комфорта.

Вземете си чифт платнени маратонки adidas Nizza в дамска или мъжка версия. Налични са много размери, а цветовият спектър варира от бяло до най-тъмното черно.

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бежово

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!