Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Nike Killshot SP Dark Beetroot/ White-Villain Red-White можете да намерите само за 153 BGN. Марка: Nike, Цвят: Червено, Достъпни размери: 38.5,39,40,41,42,42.5,44,45.

Списание Highsnobiety изрази тази идея съвсем ясно. След като света започне да изглежда твърде футуристичен, можеш да си сигурен, че е време за носталгия към миналото. Това обикновено е изразено в силуета на отново популярните ретро маратонки. Такъв е случаят с Nike Killshot, които Nike представи за пръв път през 70-те години на миналия век. Никой, дори в съня си не би си помислил, че тази непретенциозна обувка ще се превърне в истински хит. Техния чар е в семпла им визия, която бе забравена в минималистичния период на седемдесетте. Въпреки че силуетът Killshot е характеризиран чрез множество детайли, от гледна точка на конструкцията си, той изобщо не е сложен, поради което е лесен за носене и изглежда добре с почти всичко. Ето защо моделът е толкова популярен.

Силуетът Killshot е проста обувка и съвсем обикновена на пръв поглед, но това е нейната сила. Кецовете Nike Killshot са проектирани като ежадневни маратонки, които никога няма да ти изневерят. Независимо дали поводът е парти или романтична среща. Определено си струва да ги добавиш към колекцията си.

Тези обувки се водят по мъжката номерация! Кожа – може би най-добрият материал за производството на обувки. Поддържа формата си, диша и списъкът с положителни качества далеч не свършва до тук., Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Червено

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!