Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Vans Old Skool (Butter Leather) True White можете да намерите само за 105 BGN. Марка: Vans, Цвят: Бежово, Достъпни размери: 36,36.5,37,38,38.5,39,40.5,41,44.5.

Легендарните обувки Vans Old Skool се превърнаха в едни от най-носените маратонки в света през последните години. Особено черния вариант, можеш да намериш не само в повечето скейт паркове, но и на улицата. Този емблематичен дизайн си пасва отлично с всички видове тоалети. Като бонус Old Skool е със страхотно съотношение цена / качество защото можеш да закупиш модела само за около 150 лв.

С какво да си отиват кецовете Vans Old Skool? Както бе споменато по-горе, можеш да съчетаеш черния OG вариант с всичко, независимо дали става въпрос за дънки, официални панталони или рокля. Което означава, че във Footshop можеш да намериш дамски и мъжки Vans Old Skool. Но ако искаш да се откроиш от тълпата и в същото време да останеш верен на тези Vans, ние сме тук за теб.. В нашата оферта ще намериш всякакво цветове, независимо дали търсиш обувки Vans Old Skool в бяло, червено, синьо или зелено. Разнообразието от материали също не липсва. При нас можеш да намериш тези маратонки изработени както от класическеския за марката плат, така и от кожа. Например, Vans Anaheim е специална продуктова линия, чието име идва от първата фабрика на Vans в Анахайм, Калифорния.

Велур – въпреки че влакната остават на повърхността, велурът е по-малко податлив на щети от набука., Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Вафла – Легендарната подметка, типична за моделите на Vans маратонки.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Бежово

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!