Американската марка на спортно облекло Under Armour се появи през 1996 г., когато бившият спортист Кевин Планк е решил да започне да произвежда висококачествени и удобни дрехи за тренировки. Разбира се, той е знаел от първа ръка от какво се нуждаят спортистите. Днес под тази марка може да закупите не само дрехи, но и обувки и аксесоари.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Колекцията от мъжки спортни обувки Under Armor се състои от удобни, ярки и анатомично обмислени модели маратонки, направени по технологията SpeedForm, благодарение на които повърхностният материал на обувката (високотехнологичен текстил, кожа) и ходила приляга плътно по крака.

Купи от тук с % отстъпка!

Маратонките от тази марка се отличават с много леко тегло и високо ниво на комфорт в чорапа, което стана възможно благодарение на внедряването на системата Bemis, която гарантира най-плътното прилягане на повърхността на спортните обувки към стъпалото (независимо от височината) и ефективната поддръжка на стъпалото дори при тежки условия на натоварване.

Купи от тук с % отстъпка!

Технологията UA HOVR ™ осигурява „усещане за нулева гравитация“, за да поддържа възвръщаемостта на енергията, което помага да се елиминира удара стъпка след стъпка.

Меката плетена горна част изсъхва бързо и осигурява дишаща, сгъстяваща форма, която осигурява лека сила на посоката и ненадминат комфорт.

Купи от тук с % отстъпка!

3D формован панел за средно стъпало с лазерни перфорации за повишена вентилация.

Плетената яка на глезена осигурява плътно прилепване към крака.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!