Американският новатор на марката Under Armor произвежда високотехнологични функционални спортни дрехи, обувки и аксесоари от 1996 г.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Започвайки своя път със създаването на бельо за играчи в американския футбол, благодарение на изключителните си характеристики, Under Armour днес е един от най-популярните сред професионалните спортисти. Въвеждайки иновации в областта на интернет на нещата, разработвайки свои собствени мобилни приложения за фитнес и високотехнологични материали за спортно оборудване, марката е в класацията на най-прогресивните компании в света.

Купи от тук с % отстъпка!

Лека, дишаща мрежеста горна част с текстурирана синтетична пета за комфорт през целия ден. Лека подметка за възглавница. Подметката има уникална текстура с дръжки за универсалност.

Маратонките са изработени от мек мрежест текстил. Горната част изсъхва бързо и осигурява дишаща и компресионна форма, която осигурява лесен фокус и ненадминат комфорт. Детайли: шнур; текстилна вътрешна украса; релефната гумена подметка осигурява отлично сцепление.

Маратонките от тази марка изглеждат стилно и елегантно по глезена на женския крак. Те изглеждат спретнато на крака, а не като галоши по обем, както някои други модели на тази марка. Подходящи са за фитнес, но не бих използвала за кардио.

Тези маратонки са хит сред много спортни клубове. Идеален модел за фитнес, умерено гъвкав, мек, стилен и много готин!

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!