Купи от тук!

Купи от тук!

Моделът Уокмакс Фит е известен с комфорта си, дава опора на краката и е идеален за преходните сезони. Заоблената подметка е изработена от EVA , материал обикновено използван за спортни обувки, за да се движиш повече и да бъдеш активен. Размери: 36-41, цвят: черен.

Купи от тук!

Уокмакс Комфорт Сникърси

Изненадай себе си и си осигури несравним комфорт с тези маратонки със заоблена подметка. Удобни, елегантни и приятни за носене. Поддържай баланса и добрата кондиция на тялото си през натовареното ежедневие. Позволи на обувките да облекчат товара от напрегнатия ежедневен ритъм и да те поведат с уверена стъпка към моментите на удоволствие и комфорт. Обуй тези перфектно пасващи обувки и се наслаждавай на усещането за лекота. Открий любимия си цвят сред магията на пастелните тонове.

Поръчай сега!

Фит Грийн Обувки

Наслади се на максимален комфорт и стил с универсалните и екологични обувки, изработени от естествен велур, рециклиран полиестер и заоблена подметка. Гумената подметка и „дишащият“ хастар ще ти осигурят свежест и удобство през целия ден. Предлага се в 2 цвята.

Поръчай сега!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук!

Купи от тук!

Купи от тук!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!