Леки и гъвкави маратонки от Y-3.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Маратонки Y-3 Ren е смел спортен модел с изящен силует, който съчетава ефективен дизайн и комфорт. Многослоен мрежест плот осигурява лекота и допълнителна вентилация. Комбинацията от плоски и текстурирани бродерии подчертава модерния стил.

Моделът е създаден на базата на архивни модели за тичане adidas, които се допълват от обемни странични вложки на петата, а баскетболните обувки от линията BYW B-Ball се преосмислят поради текстурираните слоеве от велур.

Купи от тук с % отстъпка!

Повечето мъжки кецове Y-3 се добавя гъвкава подметка, изработена от лек Boost полимер – еластичната пяна с клетъчна структура добре навлажнява дори при ниски температури и намалява натоварването върху ставите.

За да се украсят обувките, обикновено се използва логото на марката.

Маратонки Ren от колекцията пролет – лято 2020 са идеални за дълга разходка. Здравата многослойна горна част, покрита с полупрозрачна мрежа, оставя монохромния модел почти безтегловен, а леката фигурална подметка от EVA връща енергията на всяка стъпка и не позволява на студа да премине от земята.

Външната част е изработена от текстил – това е лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни спортни обувки.

Гумираната подметка осигурява добро сцепление и лесно се поддържа.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!