New Balance M990NB3

Купи от тук!

New Balance като цяло е на гребена на тенденцията за маратонки за баща, която остава силна както винаги. И с право, репутацията му за комфорт потвърждава, че не можем да не се съгласим с избора на обувките на тате.

New Balance M990NB3 попадна в заглавията, когато беше пуснат на пазара в началото на 80-те години на миналия век и стана първата маратонка за бягане с трицифрена цена. И тази нова итерация на маратонките продължава да се фокусира върху висококачествената изработка. Изработени предимно от велур и мрежа от свинска кожа, маратонките са оборудвани с омекотяване на междинната подметка ENCAP, което осигурява поддръжка през целия ден. Тъй като моделът е произведен в САЩ, той може да се похвали с марката New Balance USA, както и отразяващи „N“ лога, които блестят на светлината.

удобни и комфортни маратонки
удобни и комфортни маратонки

adidas Ultraboost 22

Купи от тук!

Adidas Ultraboost вече бяха едни от най-удобните маратонки на пазара, когато бяха пуснати за първи път през 2014 г. В началото на 2021 г., точно когато си мислехме, че adidas няма — не, не може да отиде по-далеч — германският гигант за спортно облекло представи още една нова версия на маратонката, която е още по-удобна.

Ultraboost 22 разполага с междинна подметка BOOST, която осигурява безкрайна енергия, съчетана със система Linear Energy Push за по-голяма гъвкавост в сравнение с предишните модели. И за да направи нещата още по-добри, той е направен от напълно рециклирана прежда, от която поне 50% е Parley Ocean Plastic. Трудно е да се повярва, но няма да сгрешите, като замените своите OG Ultraboosts с чифт 22s.

И още повече модели…..


On The Roger Cloubhouse

Купи от тук!

Швейцарската марка за спортно облекло On е известна в кръговете на бягането със своето омекотяване CloudTec, което е обявено за едно от най-добрите на пазара. Roger Clubhouse е най-доброто изпълнение на марката в лайфстайл пазара до момента. Подкрепена от тенис легендата Роджър Федерер, едноименната му маратонка съчетава гореспоменатия CloudTec с класическа естетика на тенис обувки. Резултатът е чиста маратонка, която може да се облича нагоре, надолу и да се носи през целия ден.

Performance All Day е мотото на On, когато става въпрос за The Roger, който съчетава ноу-хау на On с по-стилна и готова за улицата естетика. Простата, но изключително удобна маратонка се отличава с елегантна горна част.

Купи от тук!


ASICS Novablast Кецове

Купи от тук!

ASICS върши своята работа от векове, но тъй като светът на стила се доближава все повече и повече до проектираните, производителни дизайни, които марки като ASICS използват от години, тези марки придобиват нов живот. С фокус върху комфорта и функционалността, силуети като ASICS Novablast достигнаха голямото време през последните години и предвиждаме лейбълът да се превърне в опора на тази арена.

Купи от тук!


HOKA One One Bondi 7

Купи от тук!

Ако има нещо, с което HOKA ONE ONE са известни, това са големите междинни подметки, които ги правят едни от най-удобните маратонки наоколо. Въпреки че повечето обувки HOKA биха могли да влязат в този списък, ние избрахме Bondi 7 поради факта, че това е най-мекият силует в гамата от пътни обувки на марката. Всеки, който някога е носил чифт маратонки HOKA One One, ще може да гарантира за омекотяването им и това няма да стане по-добро от Bondi 7. Сериозно, дайте им шанс.


ASICS GEL-Kayano 14

Купи от тук!

Докато Novablast на ASICS по-горе представя съвременния набег на марката в света на ултра-удобните маратонки, японската марка има и някои удобни уютни модели от миналото. Един такъв е GEL-Kayano 14, който днес съществува повече като лайфстайл обувка. Благодарение на горната си част от смесени материали и подметката, нанесена с гел, маратонката балансира комфорт с издръжливост.


Reebok Zig 3D Hydro Storm

Купи от тук!

Една от най-удобните (и стилни) маратонки на Reebok е Zig 3D Hydro Storm. Името идва от отличителния му зигзагообразен силует, който е е направен съзнателно. Формата и подметката оптимизират възвръщаемостта на енергията и използват система от три части за повишаване на производителността. Floatride Fuel осигурява ежедневно усещане за мекота, Zig Energy Shell използва и връща кинетична енергия, докато Zig Energy Bands кара външната подметка да се разширява и свива по супер респонсив начин.

Купи от тук!