Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Reebok Classic Legacy Core Black/ Bright Cobalt/ Punch Berry можете да намерите само за 179 BGN. Марка: Reebok, Цвят: Черно, Достъпни размери: 42.5,43,44,44.5,45,45.5.

Намирането на артикул във втора ръка, който не изглежда съвсем стар и е готов да ви служи още няколко години, винаги представлява удоволствие. Ето какво би се случило, ако намерите маратонки Reebok Classic Legacy в такъв магазин.

Вдъхновени от икона от 70-те, маратонките Reebok Classic Legacy внасят в играта комбинация от наследството на историята и иновациите на бъдещето. Към найлоа, велура и специалната пяна този път също са добавени и 3M елементи, които създават перфектна носталгична ретроспекция.

Маратонките Reebok Classic Legacy се предлагат във дамски и мъжки вариант.

Велур – въпреки че влакната остават на повърхността, велурът е по-малко податлив на щети от набука., Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Полиуретанова пяна – е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е лека, здрава и устойчива на вятър. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!