Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Откакто първият ботуш на Docs слезе от производствената линия преди 60 години, основните маркировки на нашите обувки не са се променили. Но с течение на времето нашият жълт шев и петата се превърнаха в символ на нонконформистко отношение. За да отпразнуваме нашата 60-та годишнина, създадохме нова колекция, която отдава почит на нашето ядро ДНК – като я раздвижим до максимум. Тази обувка от 1461 е оборудвана с не един, а два жълти шева през ръба и е изработена от Smooth Slice, кожа с необработени ръбове с жълта подложка. Обувките са заварени на опушена DMS подметка.

Втора извън производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, отстоявана за своята гъвкавост
Smooth Slice е оригиналната Docs Smooth кожа с добавен характер. Основният цвят е различен от горния – показващ контрастен цвят отдолу
Нашите Goodyear-welted линии са термично запечатани при 700°C и подсилени с нашия фирмен шев.

Материал: Класическа кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко покритие с ярка контрастна цветова основа

Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Neutral или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens. Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens.

Конструкция: Goodyear Welted

Купи от тук!

0,0
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!