Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Докато първите ботуши Dr. Martens 2976 Chelsea са произведени в началото на 70-те години, оригиналният стил има викториански произход. Земеделските производители харесаха сигурното прилягане и лесното и лесно свалящо се еластично лице за глезена – стилът на киксас беше просто неочакван страничен ефект. В наши дни ботушите 2976 Chelsea са елегантна, безкомпромисно модна визия и за двата пола.

Част от нашата колекция Lost Archives, тази обувка е изработена от класическата кожа Dr. Martens Smooth, лека текстурирана, изключително издръжлива кожа с мек блясък. 2976 обслужва цялата фирмена ДНК на Doc, като нашия емблематичен жълт шев, подметки с въздушна възглавница и изписани пети.

Горен:
70% кожа, 30% ластик
подплата:
55% кожа, 45% текстил
подметка:
100% PVC
Материал
Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания.

Инструкции за грижа
Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Wonder Balsam, Неутрален или цветен восъчен лак, както е подходящо, с помощта на четка за обувки Dr.Martens (Неутрален може да се нанася върху всички цветове). Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. (Съветваме ви да използвате 2 четки на цвят, едната за добавяне на лак, а втората, чиста суха четка, за да излъскате кожата за най-добри резултати).
Строителство
Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции на обувки.

Въпреки това, не винаги е било така: Dr. Martens първоначално са били скромни ботуши за работно облекло, които на един етап дори се продават като градинарски обувки. И така, как този утилитарен ботуш се превърна в една от най-културно значимите марки на съвременната епоха?

Купи от тук!

0,0
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!