Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s clothing > Jackets and coats for women Леко изолирано яке ReDown за открито, туризъм и фрийрайд

Със своите 700 пълнежа от рециклиран пух, лекото изолационно яке гарантира уютна топлина и е подходящо с графичния си капитон за използване в планината, както и в града. За транспорт, RehM. може да се опакова малко в интегрирания джоб, кройката също така позволява да се носи като изолационен слой под черупка. Лепенка Happy Mountain на гърдите.

ТЪКАНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Основна дишаемост – При нормални активни условия преносът на влагата на материала осигурява приятен климат на тялото, като по този начин се гарантира добра дишаемост.

Регулиране на главата с 1 издърпване – Качулката може да се адаптира оптимално с един шнур в задната част на главата с една ръка.

Превъзходна изолация – Ние правим разлика между различни нива на изолация. Основна, премиум и върховна изолация. Правилната изолация за различните температури винаги зависи от областта на приложение и интензивността на дейността.

Опаковано яке – това яке се сгъва бързо в малка прикрепена чанта и може лесно да се прибере в раница.

Издръжлив водоотблъскващ ECO – Външният материал има издръжливо покритие, отблъскващо вода и мръсотия, което позволява дъжд и сняг да се търкалят. Външната повърхност на облеклото е по-малко чувствителна към замърсяване и дишането не е засегнато. Всички използвани от нас обработки са одобрени от Bluesign® и отговарят на всички необходими изисквания по отношение на устойчивостта.

Ветроустойчива – 100% ветроустойчива дреха за амбициозни потребители. Без значение колко е ветровито или колко бързо карате надолу, тази дреха избягва охлаждането от вятъра (фактор) и перфектно пренася влагата навън

Fillpower 700 Cuin Recycled Down – Запълващата мощност се изчислява в кубични инчове, CUIN. Колкото по-висока е стойността на мощността на пълнене, толкова по-добра е изолацията по отношение на обема на опаковката.

Купи от тук!

0,0
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

сив

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!