Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Fresh Foam More най-накрая получи трейл версия. Въпреки общото име, сърцето на обувката, т.е. междинната подметка, остава непроменена. Останалата част е специално адаптирана за крос-кънтри бягане, с акцент върху твърди настилки. Издатините на външната подметка са предназначени да осигурят сцепление при бягане нагоре и надолу. Горната част е изработена от синтетични материали, както и от мрежа, използвана е DWR технология. Характеризира се с повишена устойчивост на вода. Материята в предната част е подсилена, благодарение на което не се прокъсва и предпазва пръстите от удар на камък или корен. Връзките са изтеглени през специални ленти, за да осигурят още по-добро прилепване към крака.

Спецификация: – 4 mm падане – Горна част от импрегнирана DWR мрежа с повишена водоустойчивост – Междинната подметка Fresh Foam е проектирана да осигурява омекотяване и лекота по време на носене.

Технологии: Fresh Foam – иновативна олекотена омекотяваща пяна с висока устойчивост на деформация. Благодарение на подходящата структура осигурява мекота, както и подходяща защита на ставите при по-дълги тренировки.

Устойчиво водоотблъскване (DWR) – технологията DWR предотвратява абсорбирането на вода от тъканта и има ефекта, че водата кондензира и се оттича свободно.

Купи от тук!

0,0
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

тюркоаз

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!