Купи от тук!

Купи от тук!

Men’s Fashion > Men’s Shoes Вие сте създадени за елементите™. Това са вашите микробуси.
От планините до моретата, природата винаги е била нашето платно. VANS MTE е създаден, за да ви държи навън и да изследвате. Без значение от времето.

Изпълнявайки новото обещание за обувка за всякакви атмосферни условия, Mid Slip MTE-1 се основава на нашия емблематичен силует с приплъзване с MTE-1 архитектура, така че да можете да останете защитени от елементите с класическия стил на Vans. Този традиционен силует се отличава с подобрени свойства на терморегулация, новата обвивка MTE-1 HydroGuard™ за управление на влагата, лека подложка UltraCush™ с една плътност и нашата класическа гума за всякакви условия в обратен вафлен модел за сцепление, което ви предпазва от града улици към неизследваното на открито. Завършен с издръжлива горна част от водоотблъскваща кожа, Mid Slip MTE-1 внася емблематична естетика на Vans към безкомпромисен комфорт при студено време.

Независимо дали се хващате на покрити със сняг върхове или се подлагате на прокипано от дъжд пътуване до работното място, можете да тръгнете с увереност, знаейки, че всеки шев на вашето оборудване е умишлено поставен, за да осигури максимална гъвкавост. В крайна сметка знаем, че никога не е ставало дума за дестинацията. Става дума за историите, които създавате по време на вашето пътуване.

Състав: кожа, текстил

Купи от тук!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

черно

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!