Купи от тук!

Купи от тук!

Ladies Fashion > Women’s Shoes Да бъдеш съзнателен за земята означава повече от просто да използваш отговорно доставени материали. Това означава цялостен подход към здравето и устойчивостта. Тези ключови ценности са водещите принципи при изработването на тази колекция, като целта е да се направи по-внимателен продукт от самото начало.

От горна част от 100% органично отгледана памучна канава до подметка от естествен каучук с отговорен произход, която все още поддържа сцеплението и издръжливостта, с които Vans е известен от 1966 г., Eco Theory Old Skool Tapered съчетава съзнанието за околната среда с класическия стил на Vans, който обичате. Тази деконструирана обувка с връзки също предлага по-тънък и прилепнал силует от традиционния Old Skool и е завършена с метални капси, възобновяеми връзки от юта и бродерия.

• СКУСЕН СИЛУЕТ: деконструираната горна част предлага по-тънък и прилепнал силует от традиционния Old Skool. • ОРГАНИЧНО ОТГЛЕДЕНО ПАМУКНО ПЛАНО: Нашето органично памучно платно е направено от естествени семена без ГМО, без използването на синтетични пестициди. • ДАНТЕЛИ ОТ ЮТА: Това естествено влакно се отглежда с минимално количество вода и се счита за бързо растяща възобновяема култура. • НОВА СМЕСВА ОТ НАТУРАЛЕН КАУЧУК: Тази изцяло нова гума Vans е направена от отговорно произведен естествен каучук от ферми за дървета, които следват етични и устойчиви практики за минимизиране на вредите за екосистемата, като същевременно поддържат сцеплението и издръжливостта, с които Vans е известен от '66.

Състав: ПЛАТНО, ГУМА

Купи от тук!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

бял

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!