През януари 2019 г. Adidas пусна Nite Jogger – модерна актуализация на едноименния бегач от 80-те години.

Купи от тук с % отстъпка!

Adidas Nite Jogger прикова вниманието на много глави в общността на маратонките, когато за първи път изтекоха в края на 2018 г. Докато оригиналната итерация е създадена по предназначение за нощно бягане, модерният Nite Jogger е проектиран изцяло като лайфстайл обувка, насочени към творци, които се нуждаят от здрава обувка, която да ги поддържа през целия ден и дори нощта. В маратонките Adidas Nite Jogger е добавена технологията на Boid на Adidas, същите топчета от надута пяна, които направиха Ultra Boost и NMD най-важните обувки за последните 6 години. Сама по себе си технологията Boost се развива значително оттогава, като става по-сложна в структурата и използването.

Тайната на успеха на Nite Jogger е в междинната подметка. Започвайки с очевидното, Nite Jogger разполага с възглавница с пълна дължина Boost, подсилена с дебела гумена подметка за добавяне на твърдост и подсилващ EVA клипс, който се увива около петата. Материалите, обаче не са единствените фактори. Новата междинна подметка също е забележимо по-широка от почти всичко, което Adidas е използвал преди. Тя предоставя по-стабилна платформа за краката.

Разбира се, Nite Jogger не е завършен, без многопластовата горна част от смесен материал. Новата конструкция започва с мрежа по върха на пръстите, докато по-твърдият найлон съставлява четвърт от панелите. Границите между тези два различни материала са съединени от дебели велурени наслагвания, за поддържане на краката на място, което е озвучено от подобни наслагвания към петите. Езикът с изложена пяна се адаптира с формата на краката, придавайки лекота, а асортиментът от 3М акценти допълва новия Adidas Nite Jogger 2019.

––––––––––––

Купи от тук с % отстъпка!